.

tom på ord.
jag saknar.

man måste satsa för att vinna.

jag försöker vara som vanligt, jag försöker vara stark. jag försöker göra mitt bästa. jag försöker jag försöker och jag åter försöker. kommer jag någon vart? dontknow... jag står och trampar på samma ställe. det är som träning på motionscykel. man cyklar och man cyklar men ändå är man på samma ställe en timme senare. man blir idiot med tiden..

nu är det inte långt kvar. tiden rinner iväg. dags att ta tag i livet. dags att inse. dags att förlåta. dags att ta ett beslut. har jag fel kanske? det får tiden visa.

om 3 veckor är det JAG som springer 500 meter. det är jag som tar mina första löpsteg efter 11 veckor, nästan 3 månader. och det ska jag göra med lycka och med stolthet. då har jag kommit långt. ett halvt år kvar sen får vi se var jag är! och resan till den dagen har varit den värsta i mitt liv. dags att sova. jobb i morgon. hadé!


stora ord

jag älskar dig.


att vilja, att våga.

hade tänkt skriva här just nu. men det var för många igår som var inne och snokade.. för många för att jag ska kunna lyfta hatten och släppa ut hjärtat.

men just nu har jag så många frågor. jag har så få svar. jag vill inte tjata men jag måste få veta. det tär på mig inombords. sömnlös, maktlös, matlust på nollan. what to do?

jag kommer fram till saker att säga. jag kommer fram till hur det kan vara. men jag blir aldrig hundra på om mina tankar stämmer med verkligheten. men snart, inom en kort stund vet jag. och det ska bli så jävla skönt, för stunden.. sen kommer troligtvis verkligheten tillbaka. men då vet jag och jag kan börja om, bygga från start. med eller utan. och det kommer ta tid oavsett vad. men en dag kommer jag vara redo. en dag kommer jag stå på mina ben med flaggan i topp. frågan är bara när? jag vet inte..


ett eller annat

tur att ingen läser min blogg.

kärlek kommer, kärlek går. men mina känslor kommer alltid vara desamma. att vara nykär - älska och vara med den man kan se sitt liv ihop med. en framtid. det går över. men man älskar fortfarande. man lär sig varandra, man växer ihop. det är det fina. man lär sig sin partners vardag, den innebär jobb , fritid och mysig kärlek. och jag vill att det ska vara förevigt. starka ord men jag har fått veta vad riktig kärlek är. jag har fått känna det och jag vill ha mer. men det går upp och ner, det gör det för alla. att vara gjord för någon. det absolut finaste som finns!

goodnight!


.

för första gången i mitt liv ber jag verkligen.
jag vill inte att det ska vara det sista.
vi är värda så mycket mer.


match made in heaven

det är helt galet hur mycket jag saknar att spela fotboll.
trodde aldrig jag skulle känna den känslan.
sitter och kollar igenom bilder och tänk vad roligt man har under
de där 90 minuterna egentligen. jag vill göra det igen, och igen och igen.

spelat fotboll sen 6år. nu är jag 20. ändå är man inte helt trött på det.
det är så förbannat roligt när det är fint väder, fin gräsmatta,
underbart lag och en bra tränare. finns inget som slår.

sagt mitt.
och. jag saknar dig.


när du inte räcker till.

känns som allt är upp och ner just nu. jag saknar att kunna springa,
jag saknar att bli helt slutkörd. jag saknar fotbollen. jag saknar gemenskapen.

jag vill så mycket. jag vågar så lite. jag är inte tillräcklig. jag önskar att
jag kunde vara allt som behövs. men ibland känner jag mig som en påse
smuts. bara någon helt vanlig. jag vill vara speciell. ha det extra.
och att du skulle finna det. jag blir äcklad av mig själv.

jag saknar dig, min bästa vän. om 1,5 månad ungefär är du här.
och jag längtar, jag längtar så förbannat mycket. du är bland det bästa jag har.
jag behöver dig.


RSS 2.0