grand!

tar och går ner mot grand för mysfrukost med mina fina! och i morgon tar jag och går ner till station med min andra fina, och vidare mot arlanda, vi tar ett tripp till thai landet! hörs.

supermys!

har varit hos min fina vän Angelica hela kvällen. lite kvalitetstid. raringen jessika, den bruna fan hemkommen från mexico befann sig även i lyan och min andra lovely vän johanna joina. bättre sällskap är svårt att få!

gladiatorerna hade premiär och jag är nöjd! lyckat program, lika bra som för 8 år sedan. ryktet går har spelats, måste säga att Jessika är fruktansvärt dålig på att rita, då jag själv måste erkänna att jag är näst intill lika konstnärlig som Picasso! svårslagen.

nu ska jag sova. söndag i morgon och om 2 dagar är jag på ett flygplan. aldrig längtat så här dant! godnatt baby.


' you are the blood in my veins.

' every day is a start of something beautiful.

4 DAGAR!

4 dagar kvar till jag sitter på planet påväg till Thailand. whooop whooop!!


två pusselbitar..

jag vet inte hur jag ska formulera mig. skriver suddar, skriver och suddar. jag tycker att det är läskigt hur man kan tycka om personer så himla mycket. oändligt mycket. häromkvällen låg jag bredvid min käraste, han sov så sött. då slog det mig att kärlek är.. svårt att beskriva, på alla sätt. jag log för mig själv och njöt av att ha världens finaste pojke bredvid mig. drog mig närmare. att känna en känsla av att aldrig få nog av honom. besatt? nej inte riktigt. men kär. riktigt kär.

för mig kan kärlek vara saknad. min absolut bästa vän är ronja. finns alltid. vått som torrt, alltid där. känslan när hon kom hem från USA. tåren rann för kinden. det är vänskap, kärlek som varar. man bara vet. behöver inte säga nått. vi förstår varandra ändå. konstigt.

godnatt!


RSS 2.0