sometimes, two people have to fall apart to realized how much they need to fall back together.

jag har nu bestämt att jag ska tatuera mig. jag ska göra två stycken.
jag vet vad och jag vet hur och jag vet var. så i födelsedagspresent har
jag önskat mig presentkort. dags att få det gjort!

igår var det stadsrunda med emelie på kartan och sen på kvällen
promenad med dennis och sen somna jag bekvämt hemma hos viktor.

idag har träning varit på schemat, handling med mormor och ikväll
blir det lungt då jag jobbar i morgon. sen är det helg! :)

puss!


tomhet

ska börja med att gratulera min pap som blev 44 år idag. grattis på din dag!

sitter i sängen och känner mig tom just nu.jag längtar efter att se min farmor igen. det var för tidigt för henne att gå bort. jag saknar dig. jag älskar dig. men minnen finns alltid kvar, och jag ska formas och bli lika underbar som du var. för varje dag finns du vid min sida. varje minut, varje sekund. vila i frid min älskade. <3


jag låg där naken och ängslig.

blandade känslor den här veckan. mycket som inte går min väg just nu. men jag försöker ta en dag i taget.

var en härlig sommarkväll igår. var på dagen och kollade på IFK dam och det var målfest på parken! kammade hem en seger så stor som 7-0!

vidare ut till Simona för grillfest med laget! det var trevligt och jag avslutade kvällen tillsammans med Cattis, jullan och rebecca på puls!

idag mår jag som jag förtjänar. har vräkt i mig donken och jävlar vad gott det var! ska snart fara iväg till mormor, och sen får vi se vad söndagens kväll bjuder på. tack och hej.

vila i frid, du finns alltid i mitt hjärta och i mina tankar. jag älskar dig av hela mitt hjärta. <3


i adore you

i always have...

M.A - jag älskar dig.


So when you look at me Don't feel sorry for yourself Just think of all the shame You might have brought somebody else

fortsättning följer..


somebody that i used to know.

sitter uppe på Arlanda och ska hämta min fina vän Ronja som kommer hem från usa. det var 4-5 månader sen jag träffade henne sist. lycka!

får lite ont i magen av att vara på Arlanda. sist jag var här var förväntningarna höga och vi skulle resa till Thailand och vara där en underbar månad. får lite känsla av att ja skulle vilja vara där igen..

en timme kvar! ska äta frukost. hajde.


JAG GJORDE DET - IGEN!!

jag joggade mig nyss igenom 5 kilometer! och jag känner mig såå nöjd. om jag kunde förklara hur mycket jag har längtat efter att få springa. men ska påpeka att efter 4 kilometer kunde jag lägga mig ner och spy. jävlar i havet vilken dålig kondition jag har. men looking forward! har lite att jobba på så att säga . ADJÖKEN


valborg

det tar på krafterna att festa när man inte gjort det på ett bra jävla tag.

Valborg firades igår och vinglasen höjdes! firade med vackra fina vänner och självklart god mat! spel, snack och sång. så det ska vara. hamnade tillslut på hugo och om jag hade roligt! definitivt. och att det var så mycket folk som gick ut det trodde jag aldig!

somnade fint halv 4 och uppe med tuppen kl 8. halvt döende hela dagen. har suttit och solat vid en vägkant samtidigt som majtåget passerade stiligt och snyggt! vårkänslan är här. blev fotollstittande och en timmes kvällspromenad. snart dags att sova. blev ju som sagt brist på sömn inatt. men det var det värt.
godnatt!


RSS 2.0