du äcklar mig

jag blir spyfärdig av det hela. det är så vidrigt så om ord ens kunde förklara. skäms alltå, det är pinsamt. och jag mår bara bättre av det, innerst inne och det är skönt. jag vet att av alla hundra tusen ord som sagts är inte ens hälften av de trovärdiga och bara det säger allt. "varje gång du ljög för mig, såg jag sanningen i dig". fint citat. och nu ser jag det. det är inte jag som förlorar någonting i det hela heller, utan du. min bästa kompis öppnade mina ögon inatt, och jag insåg verkligen att jag borde vara värd bättre, att jag är bättre, men snälla rara.. sjunk inte lägre nu..

idag mår jag bra. idag vet jag att jag har klättat uppåt på stegen, inte bara ett steg, utan 10 steg. det är ett fåtal kvar men allt görs bara enklare för mig. jag trode att jag inte var klar med det - men jag kanske var mer än klar!?

fjantigt att skriva här. ändå ingen som läser och var ska man göra av tankarna när man bara vill få ut det? yes, en dagbok ska jag skaffa mig och den ska handla om allt utom det den förra handlade om. herrå phösare!

by the way - om 20 dagar åker jag upp till luleå och där ska jag njuta i en vecka. Jag ska bli student på nytt, bli nollad, lära känna nya människor och leva livet. Sen plugga arslet av mig och bli röntgensjuksköterska och om 3 år har jag ett stadigt jobb, spara pengar, köpa ett fint hus, och åka runt i världens länder, komma hem och vara nöjd med mig själv. om 5 år är jag i mitt livs bästa form, både psykiskt och fysiskt! jag vet vad jag vill. låter tankarna flöda, måbra feeling.

nu ska jag gå till stan och må ännu bättre med mina två vapendragare. evelina och jessika. så bra människor och ikväll njuter vi av dip, morötter, gurka, paprika och nyponsoppa och det bästa sällskapet!

troublemaker

why does it feel so good but hurt so bad?
fattar noll. tar och skjuter upp de tankarna lite granna...
jag vet vilket som att jag inte är klar!

julshopping nu med evelina och sen kneg 21-04.
i morgon julshopping med jeppe och kneg 21-04 och på
fredag kommer min käraste usa-vän hem! som sagt, skjuter på tankarna.

by the way, det sägs att jag spelar fotboll om två månader.
njut och hoppas, för när gräset är grönt vill jag har fotbollsskorna snörade på fötterna!

hej.

RSS 2.0